Mesotherapie met Hyaluronzuur

Mesotherapie met hyaluronzuur

herinnert u zich nog hoe de huid er uit zag toen u 20 jaar was?

vast en zeker, zoals bij de meeste mensen van deze leeftijd, strak en met een frisse, roze uitstraling. ze had een sterke weerstand en was in staat om voeldoende vocht op te slaan. de natuur heeft een slim systeem bedacht om de huid te verstevigen en om de strijd met de natuurlijke veroudering tegen te werken. met hyaluronzuur en collageen( beide door het lichaam zelf geproduceerd ) blijft de huid op natuurlijke wijze strak en jeugdig. helaas neemt vanaf het 25e levensjaar de lichaamseigen productie van hyaluronzuur en collageen af. zo bedraagt op 40 jarige leeftijd de hyaluronzuurproductie nog maar ca. 40% en met 60 jaar is er nog ongeveer 10% over. met als gevolg dat de interactie van collageen en hyaluronzuur niet meer vlekkeloos werkt.

door invloeden van buitenaf;

intensief zonnebaden

roken

alcohol gebruik

stress en slaaptekort

neemt het hyaluronzuur gehalte in de huid eerder af, en het gevolg daarvan is veroudering van huid, haar, nagels en lichaam.

Mesotherapie behandeling

met de Meso XS behandeling ontstaat door de vorming van een electrisch veld op de huid vochtkanalen tussen de cellen waardoor de opname van hyaluronzuur word verhoogd en de werkstoffen worden ingesluisd.met behulp van het roll-on systeem kunnen de werkstoffen overal in de huid worden ingebracht en vormt er zich een werkstoffendepot in het celweefsel. de Meso roller stimuleert de huidreceptoren waardoor de stofwisseling positief word beinvloed, de lymfestroom word geactiveerd en het weefsel ontslakt.

wettenschappers Neumann en Zimmerman hebben in 2003 deze ontdekking de nobelprijs ontvangen.

Uw huid word van binnenuit hersteld en de rimpels opgevuld en ziet re aan de buitenkant strakker en gladder uit. de resultaten zijn afhankelijk van de leeftijd en de conditie van de huid, ronduit verbluffend! en het geeft direct een zichtbaar effect.

in combinatie met de nieuwe produchtlijn hyaluronic triple effect kunnen wij bij La Beautyk de problemen van huidveroudering voor u oplossen.

aanbevolen aantal mesotherapie behandelingen

afhankelijk van u huidconditie en wensen word er een behandelplan gemaakt

na 1 behandeling haalt u al een verbluffend effect en oogt u huid strakker en stralender, heeft u huid meer nodig dan raden wij u een kuur aan van 3-5 keer.

wilt u een afspraak maken voor een Mesotherapie behandeling of een GRATIS intakegesprek. bel ons dan op tel nr: 06-20632261 of mail naar labeautyk@live.nl