Microdermabrasie

Het Megapeel Microdermabrasie systeem is in 1997 in Amerika geintroduceerd en vooral te vinden bij dermatolgen, plastisch chirurgen en huidspecialistische praktijken die gefocust zijn op huidverbetering.

de Megapeel is instelbaar voor een opervlakkige of diepe microdermabrasiebehandeling en daardoor zeer geliefd bij specialisten die hun clienten net iets meer willen bieden.

Megapeel is de nieuwe standaard in Microdermabrasie

Megapeeling is de meest natuurlijke, minst ingrijpende methode voor het behandelen van kleine rimpels, acnelittekens, pigmentvlekken, vergrote porien en andere huidonzuiverheden.

Microdermabrasie is 1 van de top behandelingen bij LA BEAUTYK omdat het snel mooie resultaten geeft! Microdermabrasie geeft namelijk al na 1 behandeling resultaat. U kunt het eenmalig ondergaan maar ook in kuurverband voor een nog beter resultaat.

Wat gebeurt er bij Microdermabrasie

een dermabrasie behandeling verwijdert met behulp van zeer fijne kristallen een dun laagje van de oppperhuid. Hierddor verdwijnen oneffenheden en word de celvernieuwing in de huid gestimuleerd. Een microdermabrasie behandeling is de meest natuurlijke, minst ingrijpende methode om uw huid structureel te verbeteren.

Microdermabrsie is de oplossing voor;

totale huidverbetering

fijne lijntjes

ongelijkmatige/gevlekte huid

door de zon beschadigde huid

littekens( door acne bijv)

verouderde huid

grove porien

onzuivere/rokershuid

Aanbevolen aantal Microdermabrasie behandelingen

afhankelijk van het te behandelen huidprobleem zal de huidspecialist kiezen voor een oppervlakkige peeling(opperhuid) of een dieptepeeling(lederhuid). Voor een duurzaam effect adviseren wij een kuur van circa 5 tot 10 microdermabrasie behandelingen met een tussenpoos van 7 tot 10 dagen. Elke behandeling duurt ongeveer 50 min. U kunt na afloop direct u normale activiteiten weer oppakken.

Na de behandeling

Uw huid is nu heel goed in staat om werkstoffen op te nemen, daarom is het belangrijk om nu goede producten met hoge concentratie werkstoffen te gebruiken. Uw huidspecialist zal u daarover informeren. de Laser repair creme van BERGMAN BEAUTY CARE is nu geschikt voor u huid. ook kunt u thuis doorgaan met de microdermabrasie@home set van BERGMAN BEAUTY CARE. de set bevat een peeling en een serum zodat u het resultaat langer vasthoud en de huid verbeterd.

afhankelijk van het huidtype, kan het hele systeem en de hele behandeling volledig worden ingesteld, wat de behandeling niet alleen zeer effectief maakt, maar ook veiiger en aangenamer. de huid voelt direct gladder en zachter aan. na de behandeling ziet de huid er frisser en egaler uit.

Wilt u een afspraak maken voor een Microdermabrasie behandeling of een GRATIS intakegesprek, belt u dan 06-20632261 of mail naar labeautyk@live.nl