Microneedeling

Hoe werkt Microneedeling?

met hele kleine steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, worden kleine openingen in de huid gemaakt. dit zorgt ervoor dat diep in de huid op natuurlijke manier het herdtelproces in gang word gezet. door de prikkelingen in het bindweefsel komen groei-en helende factoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine. rimpels en littekens verminderen en de huid gaat er steviger en egaler uitzien.

voorafgaand aan de behandeling word hyaluronzuur op uw huid aangebracht. het lichaamseigenstof hyaluronzuur word op deze manier tijdens het needelen in de huid gebracht. hyaluronzuur geeft de huid een mooi en vol aanzien. en verbeterd zichtbaar uw huid.

welk effect heeft microneedeling met hyaluronzuur?

verfijnen van de poriestructuur

verminderen lijntjes en rimpels

opvullen van uw hele gezichtsvolume

liften van kaakcontour en jukbeenderen

optimale hydratatie

verminderen straie

vervagen ongewenst pigment

acne littekens herstellen.

elke behandeling is een boost voor uw huid en zal een langdurige verbetering geven. hoe vaker u de Microneedeling behandeling ondergaat hoe meer resultaat zichtbaar zal zijn en blijven. omdat het herstelproces diep in de huid plaats vind duurt het enkele weken voordat het uiteindelijke resultaat zichtbaar is.

Microneedeling is volkomen veilig. tijdens de behandeling word de huid gepenetreerd maar de minscule perforaties zijn binnen tweeeneenhalf uur na de behandeling weer compleet geheeld.

Microneedeling word met behulp van talloze superfijne naaldjes chirurgisch staal microscopische kleine perforaties in de huid gemaakt. de perforsties zetten de huid aan tot collageenproducte, herstellen littekens, liften en vullen de huid op en verwijderen pigmentvlekken.

wilt u een behandeling met Microneedeling ondergaan? bel ons op 06-20632261 of mail naarlabeautyk@live.nl