Permanente make-up

Altijd mooi opgemaakt met Permanente Make-up!
nooit meer doorgelopen make-up bij het sporten, sauna en zwemmen, met Permanente Make-up ben t u altijd verzekerd van een verzorgd uiterlijk!!
Permanente make-up is ideaal voor het voller maken, corrigeren van ongelijke of beschadigde wenkbrauwen. ook om littekens te corrigeren of voor mensen met Alopecia-areata of na een chemo.

Om Permanente Make-up aan te kunnen brengen is vakmanschap een eerste vereiste. Medische achtergrond en vakkenis zijn onze hoogste prioriteit. Uw uiterlijk is onze zorg! Uw specialist bij huidverzorgingssalon LA BEAUTYK is opgeleid bij MB-cosmetics. Een opleiding bij MB-cosmetics word gekenmerkt door persoonlijke begeleiding(prive opleiding) en de hoge kwaltiteit.

Wij werken met de beauty-liner, een pigmentatie apparaat waarin de laatste noviteiten en innovaties zijn verwerkt. de beauty-liner is een intelligente computer gestuurd waardoor deze fracties van millimeters nauwkeurig werkt en de specialiste optimaal resultaat kan garanderen.

Permanente Make-up is een micro-implantatie van pigment in de huid. bij Permanente Make-up word met een steriel naaldje huidvriendelijke pigmentvloeistof in de huid aangebracht. anders dan bij een tatoeage op het lichaam word Permanente Make-up minder diep in de huid aangebracht namelijk in de eerste laag van de huid. de Permanente Make-up zal hierdoor geleidelijk vervagen. het blijft gemiddeld 2 tot 5 jaar in de huid zichtbaar afhankelijk van u persoonlijke huidstructuur. Het mooiste effect word verkregen door de Permanente Make-up in 2a3 behandelingen aan te brengen, het mooiste effect word namelijk verkregen door laagje over laagje pigment aan te brengen, zo voorkomt u een harde neppe lijn. alle 3 behandelingen zitten bij de prijs inbegrepen en u hoeft niet extra te betalen.

Wilt u uw Permanente Make-up mooi houden? dan kunt u kiezen om een Permanente Make-up jaarlijks of na 2 of 3 jaar bij te laten werken om zo de kleur en model mooi te houden.

Doet het pijn?
Permanente Make-up is niet geheel pijnloos, u kunt bij uw huisarts een verdovende creme(EMLA) vragen, dankzij de nieuwste apparatuur en tecnieken en deze creme zal de behandeling een stuk aangenamer aanvoelen en de onaangename prikkels tot een minimum te bepreken.

WENKBRAUWEN
wenkbrauwen worden in 2a3 behandelingen gezet met tussenpozen van 3 weken, zo kunnen uw wenkbrauwen herstellen van de behandeling en het pigment goed inkapselen.
bij de eerste behandeling worden uitgebreid uw wensen besproken over de vorm en kleur. Uw Wenkbrauw word bijgewerkt/ingetekend met potlood en alleen als u helemaal tevreden bent over het resultaat dan word de Permanente Make-up aangebracht. na de behandeling is de kleur 3 tinten donkerder, dit zakt met de genezing langzaam af en de kleur word lichter.
bij de 2/3e behandeling word er meer diepte en nuance in kleur aangebracht.
u kunt voor de wenkbrauwen kiezen voor complete inkleuring, een poederachtig laagje of hairstrokes. bij een eerste INTAKEgesprek krijgt u foto’s en voorbeelden te zien en word besproken wat het beste bij u past.

EYELINER
eyeliner word met 2a3 behandelingen gezet met tussenpozen van 3 weken, zo kan uw eyeliner goed herstellen en het pigment goed inkapselen.
LIPLINER
lipliner word met 2a3 behandelingen gezet met tussenpozen van 3 weken, zo kan uw lipliner goed herstellen en het pigment goed inkapselen.

Wilt u meer informatie of foto’s bekijken vraag dan een GRATIS INTAKE gesprek aan. bel ons op 06 20632261 of mail naar labeautyk@live.nl