Skin Master plus

Een medische topprestatie in dienst van de schoonheid!

de meest doeltreffende behandeling voor een natuurlijke verjonging van uw huid.

al meer dan 10 jaar werken wij bij La Beautyk zeer succesvol met de Skin Master Plus, en is het de meest geboekte behandeling bij ons in de salon!

de Skin Master Plus is een zeer speciaal apparaat wat voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt in de behandeling.

de Skin Master Plus heeft meerdere functies die hieronder beschreven zijn

Peeling

door middel van de peeling functie kunnen verstoppingkjes en dode huidcellen los getrild worden waardoor de huid schoon en glad aanvoelt.

het apparaat heeft een hele snelle trilling die je nauwelijks voelt en kan daardoor al het vuil en meeeters omhoog trillen en zo de huid goed schoonmaken

door de 3000 trillingen per sec. worden bacterieen gedood en kun je heel goed een (actieve)acne huid behandelen.

Circulation

de circulation is een doorbloedings functie, door dezelfde trillingen(3000 per sec.) kunnen werkstoffen en ampulen dieper de huid in worden gebracht en zo de huid verbeteren en stimuleren. je kunt het vergelijken met een heel intensief masker.

Moisterizing

door de moisterizing functie word de huid weer hersteld en gekalmeerd en word het vocht tekort aangevuld, door middel van een gaasje en de huidlotion van Bergman Beauty Care kun je met de moisterizing de huid heel glad maken en de vochtnerfjes en beginnende rimpels uit de huid halen.

Clearing

is een functie voor pigmentverkleuringen in de huid. pigmentverstoringen vinden plaats doordat melanocyten gaan opeenhopen in de hoornlaag door de trilling van de Skin Master Plus gaan de melanocyten weer uit elkaar en zullen worden verspreid en minder donker terug komen tijdens de celvernieuwing. er word ook nog een specialen pigment gel aangebracht die helpt de pigmentstoornis te verminderen.

Regeneratie

is een prachtige behandeling om beschadigde, verouderde en littekens te genezen. door de nauwelijks voelbare micro-stroom worden de huidcellen gestimuleerd tot aanmaak van collageen en elastine, er vind een bio-lifting plaats. ook word er door deze functie de werkstoffen en ampullen dieper de huid in gebracht en dat zorgt voor meer resultaat met een blijvend effect.

om diepe rimpels te verminderen word met de laser electrode de celvernieuwing en de productie van collageen door de fibrolasten gestimuleerd. al na een paar behandelingen ziet men zichtbaar resultaat.  de rimpels vullen zich met natuurlijk collageen. iedereen kan de behandeling zonder pijn ondergaan en kan al vanaf €2 per minuut. de behandeling duurt max. 5 min.

welke huidtypen kunnen worden behandeld met de Skin Master Plus

voortijdige huidveroudering

beginnende en diepe rimpels

zonbeschadigde huid

droge huid

vale/ rokershuid

sproeten en pigmentvlekken

acne

littekens

grove porieen